kakkupohja:

4 munaa
2 dl sokeria
100g perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:

hilloa
vaniljarahkaa
kermavaahtoa

kinuski:

2 dl kermaa
2 dl sokeria
2 rkl siirappia
1 rkl voita

Paista ensin kakkupohja 175 asteessa 30-40 minuuttia tai käytä valmista kakkupohjaa. Kostuta pohjalevyt ja täytä kakku. Vaniljarahkaa ostin valmiina Lidlistä 500 gramman purkin ja hilloksi laitoin itsetehtyä omenahilloa.
Laita kinuskiainekset isoon kulhoon. Kuumenna mikrossa täydellä teholla 5 minuuttia ja puoliteholla toiset 5 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon voi. Mikäli omistat melko uuden ja tehokkaan mikron, niin ei välttämättä kannata käyttää täyttä tehoa, 700W riittää.


381258.jpg