150 g Marianne-karkkeja tai valmista rouhetta
2 kananmunaa
1/2 dl sokeria
3 dl kuohukermaa

Rouhi karkit hienoiksi, ellet ostanut valmista rouhetta. Halvemmaksi tulee ostaa Marianne-palloja, joita on pussissa juuri oikea määrä. Murskasin ne leivinpaperin välissä kaulimella, kun sauvasekoitin ei tehonnut.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä karkkirouhe muna-sokerivaahtoon. Lisää kermavaahto ja sekoita tasaiseksi.
Kaadä seos jäädykevuokaan tai annoskippoihin ja pakasta. Ota jäädyke sulamaan noin puoli tuntia ennen tarjoilua ja kumoa se tarjoiluvadille.

Ohje Pirkka-lehdestä ja tämä jälkkäri löytyy ainakin meidän joulupöydästä.

311299.jpg